Dans voor specials

Heeft uw kind speciale aandacht nodig vanwege autisme, downsyndroom, ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking?

Wilt u dat uw kind ook geniet van dans en beweging en daardoor kan groeien?

Ik geef op maat gemaakte danslessen waarin de ontwikkeling en het plezier van uw kind centraal staan. Met meer dan 5 jaar ervaring in het werken met deze doelgroep  zie ik telkens weer hoe het zelfvertrouwen en de fysieke capaciteiten van de kinderen groeien door een individuele en contactgerichte benadering.

In de dansles is het contact tussen docent en kind erg belangrijk. Doordat ik me verbind met de fascinaties van het kind en daar in de dans op aansluit, bouwen we samen vertrouwen op. Stapsgewijs worden dan elementen toegevoegd, waardoor de ontwikkelingsdoelen van het kind binnen bereik komen.

Het geeft me veel voldoening om de ‘specials’ te helpen meer van hun potentieel te gebruiken. Voor referenties naar mijn opleidingen kunt u kijken bij Ilse.

De danssessies vinden plaats in het Koorenhuis in Den Haag.

Heeft u interesse in mijn werk? Stel uw vragen in een telefoongesprek of per email Contact

“Ilse accepteert onze dochter zoals ze is en ziet haar mogelijkheden. Onze dochter is bij haar helemaal zichzelf. Wij zien haar hierdoor groeien en zijn superblij en dankbaar.”  Marijke